[LINE] JYJLINE JAPAN updated 2018.07.10

2018.07.10 【JYJ official LINE】より
.
今日は、僕たちが大阪オリックス劇場で会う日!良い天気くらいにときめく心のまま、幸せな思い出たくさん作りましょう!
.
.
.

Today is the day we meet at Osaka Orix’s Theater!Let’s make lots of happy memories, keeping the heart toppling around good weather!

.

* YUchun so handsome *

#ユチョン#ゆちょん#yuchun#박유천#朴有天#JYJ#jyj#waitingforjyj#再会2ndstory#大阪公演#1日目

.

*source : jyjline(jp) via waitingfor6002-yu

posted by 6002theanna of ALA6002

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have “

Bob Marley

[Fans Signing] Park YUchun FM in HongKong 2018.07.09

Pada pertemuan penggemar di Hongkong tanggal 09 July 2018 lalu YUchun juga mengadakan sesi tanda tangan untuk penggemar, wah senang nya fans Hongkong ada event yang bisa tatap muka langsung sama YUchun. Oke deh guys nih pantengin video nya

cr. vid to Bayhall110924

Posted by 6002theanna of ALA6002

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

“A hero is an ordinary individual who finds the strength to persevere and endure in spite of overwhelming obstacles.” – Christopher Reeve

小伙子 / Young Man

Kali ini gw mo berbagi cerita tentang gimana gw lagi lagi jatuh Cinta pada lagu… daaaaaan.. lagi lagi yang mengenalkan tidak lain dan tidak bukan.. PARK YUCHUN , ya YU di FM in Hongkong nya membawakan satu lagu mandarin/ kanton yang berjudul 小伙子 (young man) kepunyaan Supper Moment. dan lagi-lagi YU memilih lagu yang memang pas dg apa yang dia ingin sampaikan ( seperti curahan hati) .

Yuk sekalian pantengin lirik asli & english version nya yang menyentuh banget berikut video ketika yuchun membawakan lagu ini.

小伙子 / Young Man

小伙子长大了
在世事难料的森林寻觅理想事
愈向着青春走远

愈容易孤单你可有发现?

小伙子相会了
聚散亦难料诉说了辛酸
也话说了当天
记忆里那旧碎片
重组了趣事向往的昨天

脸庞上成熟到已多加一份怀疑
连欢笑都觉得幼稚
散席了方知好光阴往往流逝悄悄
挥发掉了很多很经典

现实里装英勇难避免
成为了不懂哭也不想笑的一个汉子
活像木偶谁会在意
人多么讽刺生命里谁令你还在意

小伙子体会了
在岁月沉淀坚持最后也写上脆弱的诗
感触悬浮在那日桑田
紧闭着眼睛承认过去错过的事

现实里装英勇难避免
成为了不懂哭也不想笑的一个汉子
活像木偶谁会在意
人多么讽刺生命里谁令你还在意


– 晚餐时刻

路途上已没有那位他给你共勉
当奋斗失去价值时
成长逃离伊甸闪星星已流逝悄悄
潇潇洒洒继续谱写你故事

现实里装英勇难避免
成为了不懂哭也不想笑的一个汉子
活像木偶谁会在意
在幻变领略了最重要


YOUNG MAN

Little boy is all grown up,
finding his dream in the unpredictable forest.
As you walk away from youth,
Have you ever realise it’s getting easier to be lonely?

Little boy and his friends met,
it’s hard to talk about pain when we never meet easily,
also all the things happened in those days.
The broken piece of memory in our brain,
has piece together the puzzle that tells us the story back in the good old days.

The maturity we have has add the expression of doubt to our face,
even laughing as become childish.
We realise time has quietly slipped away after we say goodbye,
wiped away all our classic memories.

It’s hard to not pretend to be brave in our lives,
becoming a man who doesn’t know how to cry and never wants to laugh.
Who cares if you live life like a wooden doll?
Oh the irony of life, who can make you care about the ones you love ever again?

Little boy experienced it.
The persistence in time has diminished, alas writing the last fragile poem for it.
Feelings arose when you sit aside the farm,
closing your eyes hard, admitting the things you did wrong in the past.

It’s hard to not pretend to be brave in our lives,
becoming a man who doesn’t know how to cry and never wants to laugh.
Who cares if you live life like a wooden doll?
Oh the irony of life, who can make you care about the ones you love ever again?

All the people who’s willing to cheer you on in life are gone,
when motivation in life loses its value,
our growth has escaped the Gardens of Eden, the shooting stars has slipped past quickly,
you shall keep writing your story without regret.

It’s hard to not pretend to be brave in our lives,
becoming a man who doesn’t know how to cry and never wants to laugh.
Who cares if you live life like a wooden doll?
Realization in illusion is always the most important in life.

* makasih YU sudah mengenalkan aku pada lagu Indah – Indah seperti lagu ini *

cr vid : HKpopage , lyric & trans by Musicmatch

posted by 6002theanna of ALA6002

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

” Music can help you through any kind of emotion. It can help you through a break up, make you dance, or help you realize or understand something about yourself “

[PICTS & VIDEOS] PARK YUCHUN FAN MEETING IN HONGKONG 2018.07.07

Hari ini Sabtu, 07 July 2018 YUchun kembali sukses mengadakan fan meeting, dimana kali ini kota yang beruntung adalah Hongkong, penggemar ramai memadati gedung tempat YUchun mengadakan pertemuan penggemar.

Yuk pantengin foto-foto dan video ketika fm berlangsung

dan support penggemar tak hanya datang menghadiri fm tetapi juga dalam bentuk yang lain.

cr to : 朴有天Fans应援宣传站 , shaciko0209wind , yukiko.takei, sarichun, heroxiamicky_6002 , waiting for6002_yu.

Posted by 6002theanna of ALA6002

💙💖💝💜💛💚💗💞💖💝💜💜💙

Be happy YU

[WEIBO] 2018.07.07 朴 有 天 _Official updated

朴 有 天 _Official : 여러분 너무 반가웠어요.고맙습니다…
우리 또 만나요..!
见你们太开心了。谢谢你们…
我们再见吧..!

(Trans) It was so nice to see you guys. Thank you …
We’ll meet again …!

Thank you so much YUchunah for the best day u gave to us …. Love you

source : 朴 有 天 _Official. , posted by 6002theanna of ALA6002

” Love YU always.. All ways “

[WEIBO] 2018.07.07 朴 有 天 _Official updated

팬 여러분과 만날 시간을 기다리며.. 팬분들이 댓글에서 얘기한 9장 사진 .. 셀카는 아니지만 ..^^
이따 봐요!
看见评论要求9张自拍照.. 等着跟你们见面,虽然不都是自拍,倾听粉丝的话 ..^^
一会见!

(trans) I am waiting for the time to meet with the fans.
See you later! waiting for the time to meet with the fans.
See you later!

Hari ini lewat akun resmi weibonya Yuchunah membagikan 9 foto dg berbagai ekspresi… Ach.. Senangnya bisa melihat dia kembali seperti dulu.. Kita memang rindu Chunface yang fenomenal itu YU… Terimakasih banyak YU.. you make me feel so Good…

Source : 朴 有 天 _Official , posted by 6002theanna of ALA6002

💙💚💛💜💝💞💗💚💛💜💝💖💙

” LOVE MEANS MAKING THE OTHER HAPPY EVEN FROM A DISTANCE “

[Picts & Videos] Park YUchun arrived in Hongkong 2018.07.06

Park YUchun terlihat di bandara Internasional Hongkong pada Jumat 06 July 2018 dan seperti biasanya kedatangannya ditunggu banyak penggemar si tampan yang terkenal dg miracle number 6002 . Jelas banget suasana ramai dengan teriakan-teriakan memanggil nama si abang jidat lebar yang cetar membahana badai ini.

Yuk pantengin poto2 ma video2 nya guys yang gw dapet dari beberapa sumber seperti : Kiss_JYJ , 0606双子6002,dan 朴有天Fans应援宣传站 .

Posted by 6002theanna of ALA6002

💙💚💛💜💝💗💟💚💛💜💝💗💙

” Love is like the air we breathe, it may not always be seen, but it always felt, used and needed “

[WEIBO] 2018.07.06 朴 有 天 _Official updated

朴 有 天 _Official updated :

드디어 내일 만나네요^^
다들 잘 자구 우리 내일 만나요
明天终于能见你们了^^
晚安,我们明天见!

(Trans) I finally meet tomorrow ^^
Let’s all get together and see you tomorrow

* chunface is back…. 😘😘😘😘

source : 朴 有 天 _Official , posted by : 6002theanna of ALA6002

💞💖💙💚💛💜💝💖💙💚💛💜💝💞

” YOU NEVER CHOOSE LOVE coz LOVE CHOOSES YOU “

Blog di WordPress.com.

Atas ↑